-اضافه کردن مقداری نمک به قهوه:
اضافه کردن نمک در هنگام تهیه شاید شما را به تعجب بی اندازد اما باید بگویم این کار مخصوص حرفه ای ها است. نمک و وانیل برای ایجاد تعادل مناسب بین شیرینی شکلات شما و طعم تلخ قهوه خیلی گزینه خوب و دلپذیری است ولی باید دقت زیادی کنید که این مقدار نباید بالا باشد زیرا نباید طعم آن در قهوه ی فوری موکا حس شود و فقط برای همسان سازی طعم های دو رکن اصلی این قهوه استفاده می شود. قهوه موکا قیمت پایین تری برای اجرای این روش دارد.
نظرات این مطلب
تعداد صفحات : 0
درباره ما
اطلاعات کاربری
لینک دوستان
خبر نامه
چت باکس
پیوندهای روزانه
آمار سایت
کدهای اختصاصی